2009/07/17

En tur till Gålö havsbad...

Sonen fick sin vilja igenom idag och det blev en tur till Gålö havsbad. "Det är mycket roligare med badmadrassen där", envisades han.

Eftersom vi sov bort halva förmiddagen så kom vi inte iväg förrän vid 1-tiden och molnen började torna upp sig redan innan vi hade startat bilen. Men det blev några timmar på stranden trots molnen - finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder...
Stoppade ner en gammal ärtgrön vindjacka det sista jag gjorde och den kom väl till pass när solen vägrade att titta fram alls under en halvtimme. Såg förmodligen ganska rolig ut i min Högbo AIK-jacka över axlarna och en färgglad sarong från Thailand över benen, men att sitta bara i bikini var helt enkelt alldeles för kallt. Till slut tittade solen fram iallafall och jackan åkte av. Sonen var lycklig över att få använda madrassen och maken och jag kunde njuta av sol, kaffe, Aftonbladet och att vi inte behövde hålla stenkoll på rymmande 2-åringar eller trösta ledsna 3-åringar som tappat glassen i sanden, utan bara hålla ett öga på en nöjd, simkunnig, madrasslekande 10-åring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar