2009/04/10

Finally spring has arrived...


Var ett tag sedan jag skrev något på den här bloggen...

Har helt enkelt inte orkat riktigt efter Portugalresan.

Så här när man klarat av "alla måsten" på jobbet som man tagit på sig, genomfört körkonserter, avverkat politiska möten och konferenser, styrelsemöten och UF-mässor så undrar man lite - oj, då vart tog de här veckorna vägen????

Det går bara så rasande fort ibland, speciellt när man dagarna är fulla med olika inbokade saker. Kul? Javisst, men förbaskat underbart när det äntligen kommer några dagar som är helt tomma, med inga måsten alls inbokade. Vi valde att göra ingenting under julen och vi har valt att göra likadant under påsken - och det känns helt rätt - iallafall i år!

Yngste sonen är i Stockholm och 16-åringarna med sina andra föräldrar, så maken och jag har helt enkelt gjort ingenting tillsammans i snart 2 dagar - jätteskönt! Ja, egentligen har vi ju gjort saker - tvättat, röjt i hall & källare, gått några snabba promenader, varit på bio och njutit av solen på altanen m.m. m.m. Men när man egentligen inte behöver och när man helt plötsligt har såååå gott om tid för att göra allt och bara gör det när och om man vill, då känns det faktiskt som om man inte har gjort någonting.... Knäppt? Ja, säkert, men så känns det...

Sen satt jag länge och tittade på Loka när hon också njöt av vårsolen (och av grisörat). Idag visade hon lite mer livsgnista och då flyttas beslutet att ta bort henne fram på obestämbar tid igen. Hur tar man ett sådant beslut egentligen - det är nästan omöjligt.









2 kommentarer:

  1. Fina bilder!
    Jag visste inte att ni hade hund! Hur gammal är hon?
    Njut av våren och värmen.
    Glad Påsk och en stoooor kram!

    SvaraRadera
  2. Loka är 11,5 år, köpte henne strax innan jag träffade Tomas. Tyvärr börjar hon bli lite skruttig, börjar få svårt att gå, så vi får se hur länge hon får vara med...

    SvaraRadera