2009/01/10

På bandy med KS

Var på bandy igår och såg SAIK-Sirius. Var där med 8 andra KS-politiker och samlade in synpunkter från bandypubliken och delade ut visionsljus.

Riktigt roligt att prata med så många olika människor, även om några var lite lätt stressade och inte alls hade lust att svara på frågor om Sandviken när det började dra ihop sig till matchstart...
De flesta jag pratade med svarde positivt på frågan om hur de upplevde Sandvikens kommun, även om några nämnde trångsynthet och felprioriteringar. Man uppskattar att det är nära till allt, både fjällvärld och storstad, att det finns både kultur och friluftsliv och man tycker Sandviken är en lagom stor stad att bo i. På frågan vad de ville utveckla, så återkom centrumhandeln och Göransson Arena som de vanligaste svaren, men även skolan. Man vill att det ska finnas ännu fler affärer i centrum att mer av skolans pengar ska gå direkt till lärare och elever och man hoppas på att den nya arenan ska generera större konserter och andra större evenemang.

Även SAIK-maskoten Pigge ställde upp för en kortare intervju och lät mig förstå att han såg fram emot nya upplevelser på Göransson Arena men däremot ville han inte rikigt svara på hur gammal han var ;-)

Träffade kommunalrådet P nere på stan tidigare idag och vi var helt överens om att den här typen av aktiviteter borde vi genomföra oftare!

http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.432431

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar